Vi gör både små och stora webbplatser. Allt från det lilla företaget som främst vill ha sina kontakter på webben till den stora organisationen med tusentals sidor och registrerade användare. Samt skräddarsydda webbtjänster för specifika ändamål.

Förutom själva designen och skapandet av webbplatsen kan vi hjälpa dig med saker som finns men inte syns. T. ex statistik, sökmotoroptimering (SEO) och responsive web design (RWD).

Sökmotoroptimering

Förutom det tekniska med webbplatsen hjälper vi er med statistik och sökmotoroptimering, alltså hur man syns hos Google. Sökmotoroptimering – Search Engine Optimization – SEO –  innebär att man arbetar med webbplatser för att de ska placera sig bättre i sökmotorernas resultatlista. Det finns mängder av faktorer som påverkar en webbplats synlighet på sökmotorerna. Någon typ av optimering av webbsidan är nästan ett måste för att nå framgångar i sökmotorerna.

RWD – Responsive Web Design

En annan förutsättning för att synas är att din webbplats måste vara anpassad för mobil, eller responsiv som det också kallas.

RWD – Responsive Web Design innebär att webbutvecklaren bygger och designar en webbplats som tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Det innebär exempelvis att webbplatsens besökare kan surfa till sajten med en läs/surfplatta, en mobiltelefon eller en dator och att innehållet på webbplatsen anpassas efter besökarens plattform.

En RWD-anpassad webbplats kommer att hjälpa dig att skapa fler affärer. Gruppen mobila användare/surfare växer och därför är det en lönsam investering att skaffa sig en webbplats med RWD.

Vad kostar en hemsida?

Eller vad kostar det att inte ha en hemsida?

Kontakta oss för gratis offert.

Visste du att…

… dina kunder vill ha möjligheten att hitta dig/ditt företag på nätet.
… en väl utformad webbplats stärker förtroendet hos kunden.
… ett sätt att locka kunder är att ha en väl genomtänkt design på webbplatsen.
… en väl genomtänkt design stärker företagets varumärke.
… en webbplats är ett medium där upplevelsen spelar allt större roll.
… en positiv upplevelse skapar ett välbefinnande hos besökaren som ger impulser till köp/kontakt.
… ett företag kan öka sin omsättning med hjälp av en väl utformad webbplats.
… designen har fått en allt större betydelse som konkurrensmedel.
… en struktur som gör det lätt att hitta på webbplatsen är avgörande för köp/kontakt/återbesök.
… synintrycket styr många av våra beteenden. Om synintrycket störs (t.ex av en otydlig webbplats) kan det leda till en förlorad kund.

Att vara aktiv

på webbplatsen är inte alltid det lättaste, speciellt om man redan har fullt upp med annat jobb. Då gör vi det åt dig. Så här går det till: vi ringer dig en gång i månaden och frågar vad som hänt sedan sist. Du svarar och vi skriver inlägg eller artiklar utifrån det på din sajt och om du finns i sociala medier. Har du en viktig händelse mitt i månaden? Då ringer eller mejlar du in den till oss. Du behöver inte tänka på formuleringar och uttryck. Vi gör det åt dig.