App

Vi utvecklar appar för iPhone och Android. Det första du ska tänka på när du går i app-tankar är varför du vill ha en app? Om svaret är att ”alla har ju app nu”, så finns det billigare och framförallt smartare sätt att synas. Men om svaret är att du tror du kan öka din försäljning med en viss funktionalitet så har du nog tänkt rätt.

Webbplats

Vanliga webbplatser för riktiga företag.

Taltidning

Darub producerar och distribuerar taltidningar. Vi vill göra tidningstjänster som är så bra att de passar alla. Oavsett om du är synskadad, har dyslexi utan att veta om det eller bara vill spara en halvtimme på morgonen genom att lyssna på tidningen på väg till jobbet – istället för att läsa den hemma.

Verksamhetsstöd

Abstrakt och svårt? Vi kan hjälpa er att ex. vis lösa en specifik uppgift med ett webbaserat hjälpmedel. Eller ett helt affärssystem, eller en liten del som är integrerad med befintligt affärssystem.

Hosting

Webbhotellet i Piteå. I vårt serverrum kan du ha dina data säkert lagrade på ett annat ställe än där du fysiskt befinner dig. I serverrummet har vi redundant kyla, UPS, eget elverk, backup till annan plats, övervakning samt marknadsledande brandväggar.

 

LJUD

IT