Vi utvecklar anpassade appar för företag och organisationer.

Vad kostar en App?

Från 10000 och uppåt. Det beror helt på vad den ska göra och vilka plattformar den ska finnas på. Tex iPhone och Android.

Det första du ska tänka på när du går i app-tankar är varför du vill ha en app? Om svaret är att ”alla har ju app nu”, så finns det billigare och framförallt smartare sätt att synas. Men om svaret är att du tror du kan öka din försäljning med en viss funktionalitet så har du nog tänkt rätt.

Vi ger dig ett fast pris eller pris per timme, det är upp till dig.

Vi tar på oss att göra appar för iPhone, Android. För att kunden ska få ett hum om priset så ger vi tre förslag: Snabbis, Mellis och Komplett. Vi ger en uppskattad tidsåtgång, men det kan ju gå både snabbare och långsammare beroende på appen.

Snabbis

En webbapp som ramas in i iPhone-app och Android-app. Dvs allt innehåll hämtas från befintlig webbsida och ramas in som en app.

Tidsåtgång ca: 15-30 h

Mellis

En webapp som ramas in i iPhone- och Android-app. Dvs innehållet hämtas från befintlig webb. Här lägger vi till en extra tab och en sida i appen med information och en knapp för att visa mer info, starta en film eller lyssna på en ljudström. Här kan kunden också välja att lägga till en Push-funktion.

Tidsåtgång ca: 40-120 h

Komplett

En app för iPhone och Android som utvecklas helt native. Här ingår ett bakomliggande system med databas och administrationssidor för att hantera app-data och användar-data, t.ex. inloggningar och användaranpassning. Appen kan innehålla en eller flera sidor som kan växlas med tabbar eller swipe. Detta kan t.ex. vara en fotograferingsapp för att dela med varann eller liknande.

Tidsåtgång ca: 350-700 h